کد خبر:۷۸۸۹۷۹
انتقامجویی عجیب نیمار از پاریسنژرمن
نیمار جونیور ستاره برزیلی باشگاه پاریسنژرمن پس از ناکامی در جدایی از این تیم، تصمیم گرفته از مسئولان باشگاه پاریسی به طرز ویژهای انتقام بگیرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، «نیمار جونیور» ستاره برزیلی باشگاه پاریسنژرمن که در تابستان تمایل داشت با ترک تیم پاریسی راهی بارسلونا شود، در رسیدن به آرزوی خود ناکام ماند و حالا بر خلاف میل باطنیاش در پایتخت فرانسه ماندگار شده است.
ستاره برزیلی از ناتمام ماندن انتقالش به بارسلونا بسیار ناراحت و شدیداً عصبانی شده و از هماکنون به دنبال انتقامجویی از PSG است. در همین راستا روزنامه اسپانیایی «اسپورت» مدعی شد که جونیور از حالا به دنبال نهایی کردن این انتقال در نقلوانتقالات زمستانی است و به همین دلیل قصد دارد در بازیهای اروپایی برای میلیونرهای پاریسی به میدان نرود تا بعد از نیمفصل بتواند برای بارسا در رقابتهای اروپایی بازی کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰